Ciney Provincie van Namen

Suites en wellness des Champs Elysées

 

 

 

 

 

 

 

Ciney Provincie van Namen

Suites en wellness des Champs Elysées

Kamer/Suite met jacuzzi, zwembad, hammam en sauna geïntegreerd in een romantische loft voor geliefden

Meer dan alleen maar een themakamer met jacuzzi, prachtige loft met privé jacuzzi te huur voor één nacht of een volledige wellnessweekend met uw geliefde in het hartje van Wallonië. Een idyllisch kader om te herbronnen.

Heeft u nood eens met twee te ontsnappen, kom dan herbronnen in één van onze magnifieke suites met private wellnessfaciliteiten. Onze suites schenken alle comfort voor u en uw geliefde zoals in een hotel of een luxe gîte. (spa /jacuzzi /zwembad /…)

Ja u leest dit goed, onze twee luxueuze kamers van 200m², super uitgerust, beschikken over afzonderlijke wellnessfaciliteiten. Een Sauna, een hammam, een jacuzzi en een zwembad van 3 meter bij 6, enkel en alleen voor u en uw wederhelft.

Een huwelijksaanzoek, een verjaardag, een ontspanningsmoment met twee, een speciale gelegenheid, …
Wij hebben verschillende formules om aan uw wensen te voldoen; Champagne, rozenblaadjes, gepersonaliseerd geschenk, alles is mogelijk.

Badjassen, handdoeken, slippers, shampoo, zeep en een haardroger zijn voor handen.

Gratis private en discrete parking ter uwer beschikking. Een grote tuin van 100m² met ligstoelen en een afdak voor rokers.

Onze suites/ kamers met jacuzzi zijn nabij Durbuy, Dinant, Luik, Luxemburg, de Ardennen en op aanzienlijke afstand van Parijs, Nancy, Lotharingen, Antwerpen, Tongeren en Brussel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUITE GEORGE V

Uniek, buitengewoon, in de kamer zonder dat je deze dient te verlaten, zwembad, jacuzzi, hammam enkel en alleen voor u en uw geliefde, ononderbroken van 17h00 tot 11h00 ’s anderendaags.

Alsook ter uwer beschikking naast de private jacuzzi / zwembad / sauna / hammam, een massagetafel.

Breng een romantisch moment door in dit prachtig oord, een luxe suite uitgerust met privé wellness, samen met uw geliefde.

SUITE MONTMARTRE

 

De kamer Montmartre, een trendy decoratie in grijze, zwarte en zilveren tinten, wite dierenvacht, sfeerhaard, groot scherm en keukentje met koffieapparaat en microgolfoven.

Om ten volle te kunnen genieten van dit herbronningsmoment zijn de suites uitsluitend beschikbaar voor koppels ( Max 2 personen).

 

Elke suite beschikt over zijn 100% private wellnessruimte ( Zwembad, sauna, hammam, spa) om uw intimiteit te garanderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUITE MONTMARTRE

 

La chambre Montmartre, une décoration tendance, dans les tons gris, noir et argent, fourrure blanche, feu d”ambiance, grand écran et un coin cuisine avec machine à café et four à micro onde.

Afin de profiter au mieux de ce moment de ressourcement, les suites sont réservées uniquement aux couples.(Max 2 personnes)

 

Chaque suite dispose de son propre espace wellness 100% privatif (Piscine, sauna, hammam, spa) afin de garantir votre parfaite intimité.

Ontdek onze luxueuze suites en wellness via de video hieronder

Pin It on Pinterest

Share This